Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g35g180kcal10.5g5.2g14.3g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g8.7g16kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g11g40kcal1.6g6.4g0.8g1.3g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala19g59kcal2.8g10.9g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g591kcal29.8g47.4g31.2g12.8g
Valittu annoskoko144g296kcal14.9g23.7g15.6g6.4g
Annoskoko puolitettuna72g148kcal7.5g11.9g7.8g3.2g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722