Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kahvikerma hyla Valio4.7g6.6kcal0.1g0.2g0.6g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g66g118kcal12.5g0g7.2g0g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss0.9g4.2kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g272kcal26g4g16g1g
Valittu annoskoko144g136kcal13g2g8g0.5g
Annoskoko puolitettuna72g68kcal6.5g1g4g0.3g
Arvot/100g100g94kcal9g1.4g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335139