Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g31g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g99kcal2.9g20.1g0.3g1g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%15g33kcal0.4g0.7g3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Mansikkahillo 31g71kcal0.2g16.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g565kcal11.4g90g15.8g2.6g
Valittu annoskoko144g283kcal5.7g45g7.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna72g141kcal2.9g22.5g4g0.7g
Arvot/100g100g196kcal4g31.2g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262