Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 58g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen33g46kcal6.3g0g2.3g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)10g31kcal1.4g0g2.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g14g11kcal0.6g1.8g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl17g14kcal0.2g0.7g1.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore1.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g8.3g22kcal2.5g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g273kcal23g9g15.8g1g
Valittu annoskoko145g137kcal11.5g4.5g7.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna72g68kcal5.8g2.3g4g0.3g
Arvot/100g100g95kcal7.9g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278