Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Pennepasta, Gallo38g126kcal4.7g25.3g0.6g2.2g
Herkkusieni 31g5kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 34g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton11g7.9kcal1.1g0.4g0.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g25g3.5kcal0.5g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g351kcal14.2g52g9.2g5.4g
Valittu annoskoko145g176kcal7.1g26g4.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna72g88kcal3.6g13g2.3g1.4g
Arvot/100g100g121kcal4.9g18g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605