Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.7g17kcal0.5g3.2g0.1g0.8g
Kaurahiutale 4.2g16kcal0.6g2.4g0.3g0.4g
Auringonkukansiemen 16g93kcal3.6g2g7.7g0.9g
Siirappi 3.1g9kcal0g2.3g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g151kcal4.5g30.8g0.5g1.5g
Kuivahiiva, annos 11g1.1g4.1kcal0.5g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g612kcal19.4g82.4g21g7.2g
Valittu annoskoko144g306kcal9.7g41.2g10.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna72g153kcal4.9g20.6g5.3g1.8g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.5g7.3g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453