Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 28g10kcal0.2g1.5g0g0.4g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.1g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g3.9g13kcal0g3.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g45kcal0.4g9.4g0g1g
Valittu annoskoko145g23kcal0.2g4.7g0g0.5g
Annoskoko puolitettuna72g11kcal0.1g2.4g0g0.3g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081