Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 38g42kcal7.9g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika punainen 24g6.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)19g7.5kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.8g13kcal0g0g1.4g0g
Flora ruoka kevyt & paksu24g14kcal0.2g1.1g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g196kcal17.8g11.2g7.6g3g
Valittu annoskoko145g98kcal8.9g5.6g3.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna73g49kcal4.5g2.8g1.9g0.8g
Arvot/100g100g68kcal6.1g3.9g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752