Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g75g128kcal14.3g0g7.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)3.8g12kcal0.6g2g0.1g0.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)4.7g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light1.9g3.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g313kcal30.4g5g18.4g1g
Valittu annoskoko145g157kcal15.2g2.5g9.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna72g78kcal7.6g1.3g4.6g0.3g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014