Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta11g39kcal1.2g8g0.1g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g5.8g20kcal0.6g3.3g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g2.5g8kcal1.3g0.7g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä16g18kcal1.2g2.9g0.1g1.3g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%4.1g9kcal1.2g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana289g314kcal22.2g32.6g10g3.6g
Valittu annoskoko145g157kcal11.1g16.3g5g1.8g
Annoskoko puolitettuna72g79kcal5.6g8.2g2.5g0.9g
Arvot/100g100g109kcal7.7g11.3g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305