Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl29g23kcal5g0g0.3g0g
Kampasimpukka, annos 30g29g25kcal4.9g0.7g0.2g0g
Katkarapu 11g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Paprika vihreä 12g2.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika, punainen12g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)27g11kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 15g15kcal0.5g2.6g0.2g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g209kcal25.2g13g5.2g2.6g
Valittu annoskoko145g104kcal12.6g6.5g2.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna72g52kcal6.3g3.3g1.3g0.7g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188