Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 375g620kcal62.8g0g41.2g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g319g217kcal5.1g42.1g0.6g2.5g
Porkkana, raaka, annos 100g195g55kcal1.2g10.9g0.4g4.9g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g32g38kcal0.8g1.9g2.8g0.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%124g136kcal3.3g3.3g12.4g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g43kcal1.5g8.6g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g2351kcal149.6g133.6g130.6g16.6g
Valittu annoskoko1440g1176kcal74.8g66.8g65.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna720g588kcal37.4g33.4g32.7g4.2g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264