Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 100g72kcal1.8g14.4g0.2g1.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g240g312kcal48g0g14.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g250g625kcal47.5g0.1g55g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä200g136kcal6.2g24g1.4g6g
Vesi, vesijohtovesi 650g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g2289kcal207g77g142g14.2g
Valittu annoskoko1440g1145kcal103.5g38.5g71g7.1g
Annoskoko puolitettuna720g572kcal51.8g19.3g35.5g3.6g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049