Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 450g173kcal4.5g31g0.9g11.2g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Ruokaöljy keskiarvo 21g185kcal0g0g21g0g
Paistijauheliha 10%599g1019kcal119.9g0g59.9g0g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Riisi tumma 255g889kcal17.8g183.4g5.9g10.2g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Persilja 7.5g2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g4698kcal290.2g442.8g183.8g48.8g
Valittu annoskoko1440g2349kcal145.1g221.4g91.9g24.4g
Annoskoko puolitettuna720g1175kcal72.6g110.7g46g12.2g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327