Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow225g635kcal40.3g142.9g2g22.5g
Hirvenjauheliha oma saalis180g202kcal39.6g0g5.4g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g135g176kcal14.9g2g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g2023kcal189.6g289.8g39.2g45g
Valittu annoskoko1440g1012kcal94.8g144.9g19.6g22.5g
Annoskoko puolitettuna720g506kcal47.4g72.5g9.8g11.3g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226