Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g121g181kcal5.2g38.9g0g0g
Kermaviili Ingman 10%379g455kcal11.8g16.7g37.9g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g38g97kcal6.9g17.6g2.9g6.1g
Kananmuna kuoreton 104g149kcal13g0.3g10.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 797g1813kcal151.4g0g135.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g5390kcal376.6g147g374g12.2g
Valittu annoskoko1440g2695kcal188.3g73.5g187g6.1g
Annoskoko puolitettuna720g1348kcal94.2g36.8g93.5g3.1g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745