Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 541g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 49g430kcal0g0g48.7g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g10g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 8.8g0.2kcal0.1g0g0g0g
Auringonkukansiemen 90g535kcal20.7g11.4g44.6g5.4g
Kauralese 54g195kcal9.7g24.7g4.2g9.5g
Valkosipuli 7.2g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Soijarouhe, vaalea 32g121kcal12.1g14.6g0.7g3.2g
Vehnäjauho puolikarkea 352g1206kcal35.8g246g4.2g12.3g
Grahamjauho 297g975kcal31.4g180.5g6.5g29.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g6942kcal220.8g956.8g217.8g120g
Valittu annoskoko1440g3471kcal110.4g478.4g108.9g60g
Annoskoko puolitettuna720g1735kcal55.2g239.2g54.5g30g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112785