Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)1141g479kcal111.8g17.1g1.1g0g
Sokeri 242g984kcal0g242.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton57g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g2950kcal224g520.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko1440g1475kcal112g260.1g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna720g737kcal56g130.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859