Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 354g505kcal44.2g1.1g36.3g0g
Perunajauhot,rainbow322g1043kcal0.3g260.6g0.3g4.5g
Sokeri 274g1110kcal0g273.2g0g0g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Mansikka 189g88kcal0.9g15.9g0.4g3.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g95g369kcal0g92.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 189g78kcal1.9g7.8g1.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g6413kcal95.4g1308.6g77g30.2g
Valittu annoskoko1440g3206kcal47.7g654.3g38.5g15.1g
Annoskoko puolitettuna720g1603kcal23.9g327.2g19.3g7.6g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386