Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 218g747kcal22.2g152.3g2.6g7.6g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g84g88kcal4.9g12.5g2.1g13.8g
Sokeri 72g292kcal0g71.9g0g0g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g151g693kcal0.8g0.8g76.8g0.1g
Kananmuna kuoreton 184g263kcal23g0.6g18.9g0g
Mustikka metsä- 301g133kcal1.5g19.3g1.8g9.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 335g215kcal10.7g16.1g11.7g0g
Sokeri 71g289kcal0g71.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka8.4g33kcal0g8.3g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g8.4g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g5622kcal127g712.2g237.8g62.8g
Valittu annoskoko1440g2811kcal63.5g356.1g118.9g31.4g
Annoskoko puolitettuna720g1406kcal31.8g178.1g59.5g15.7g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520