Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 360g65kcal2g9g1.4g2.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g360g1404kcal0g352.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Raparperi 360g121kcal2.5g19.8g0.4g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g3382kcal13.4g806g5g33g
Valittu annoskoko1440g1691kcal6.7g403g2.5g16.5g
Annoskoko puolitettuna720g846kcal3.4g201.5g1.3g8.3g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144731