Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g226g1018kcal17.4g153.8g36.2g8.1g
Voi 63g456kcal0.7g0.3g51.1g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g251g892kcal14.6g7.5g89.2g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g251g679kcal20.1g30.2g50.3g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g377g415kcal1.9g56.5g18.8g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 75g225kcal0g15.8g11.1g0g
Kahvilikööri75g216kcal0g24.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini10g35kcal8.6g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g10g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g101g402kcal0g100.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g8756kcal126.6g798.6g513.4g16.2g
Valittu annoskoko1440g4378kcal63.3g399.3g256.7g8.1g
Annoskoko puolitettuna720g2189kcal31.7g199.7g128.4g4.1g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743