Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 171g1508kcal0g0g170.5g0g
Pellavansiemenöljy341g3070kcal0g0g341.1g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g171g136kcal0g0g15.3g0g
Viinietikka 758g157kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g9741kcal0g7.6g1053.8g0g
Valittu annoskoko1440g4871kcal0g3.8g526.9g0g
Annoskoko puolitettuna720g2435kcal0g1.9g263.5g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233