Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl175g229kcal22.7g0.9g15g0g
Sokeri 256g1039kcal0g255.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 245g842kcal25g171.8g2.9g8.6g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Voi 113g819kcal1.3g0.5g91.8g0g
Maito, Kevyt188g87kcal6g9g2.8g0g
Mustikka metsä- 452g199kcal2.3g28.9g2.7g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g6468kcal115.8g942.2g230.4g47.2g
Valittu annoskoko1440g3234kcal57.9g471.1g115.2g23.6g
Annoskoko puolitettuna720g1617kcal29g235.6g57.6g11.8g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149