Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g600g3300kcal6g6g360g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten360g1188kcal84.6g162g75.6g39.6g
Canderel makeutusjauhe80g307kcal2.3g74.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g12231kcal201.8g509g1151.2g79.2g
Valittu annoskoko1440g6116kcal100.9g254.5g575.6g39.6g
Annoskoko puolitettuna720g3058kcal50.5g127.3g287.8g19.8g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655