Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g67g367kcal0g0g40g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g200g1010kcal16.4g116g52g9g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g467g303kcal51.3g19.6g1.4g0g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Liivate 13g47kcal11.4g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g53g22kcal0.2g5.3g0.1g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g267g1480kcal21.6g138.7g93.3g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g333g633kcal15g53.3g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g8049kcal231.8g745.8g453.6g18g
Valittu annoskoko1440g4025kcal115.9g372.9g226.8g9g
Annoskoko puolitettuna720g2012kcal58g186.5g113.4g4.5g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892