Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 438g625kcal54.7g1.3g44.9g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 119g71kcal11.7g3.6g0.5g0g
Emmental juustoraaste, lidl531g1954kcal154g0g148.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g212g1274kcal44.6g14g114.7g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g40g13kcal0g0g0g31.9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)60g152kcal9.9g20.4g3.6g17.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g8316kcal554g108.8g624.6g100g
Valittu annoskoko1440g4158kcal277g54.4g312.3g50g
Annoskoko puolitettuna720g2079kcal138.5g27.2g156.2g25g
Arvot/100g100g289kcal19.2g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488