Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali797g168kcal9.6g27.1g1.6g16.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g399g112kcal2.4g23.7g0.8g10g
Sipuli (kuorittu)199g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkoviinietikka (Rajamäen)10g2kcal0g0.6g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Oliiviöljy 27g238kcal0g0g26.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g1212kcal29.2g138g59.4g60.2g
Valittu annoskoko1440g606kcal14.6g69g29.7g30.1g
Annoskoko puolitettuna720g303kcal7.3g34.5g14.9g15.1g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118