Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi383g1722kcal24.9g229.6g80.4g11.9g
Voi, 1 tl, 5 g80g582kcal0.8g0.8g63.8g0g
Mascarpone (250g)399g2081kcal17.9g17.9g215.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl319g1084kcal6.4g9.6g111.6g0g
Baileys, Irish Cream, Original160g558kcal5.1g31.9g25g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g29g94kcal2.2g15.5g2g0.7g
Liivate 72g250kcal61.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g12744kcal237.4g610.6g996.4g25.2g
Valittu annoskoko1440g6372kcal118.7g305.3g498.2g12.6g
Annoskoko puolitettuna720g3186kcal59.4g152.7g249.1g6.3g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242