Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Sokeri 150g607kcal0g149.4g0g0g
Fariinisokeri150g607kcal0g149.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g359g302kcal3.9g65.7g1.4g6.5g
Voi 75g542kcal0.9g0.3g60.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 374g1283kcal38.1g261.7g4.5g13.1g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.8g0g0g
Suklaa tumma 150g772kcal5.8g79.6g46.4g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g8817kcal139.4g1442.4g260g55g
Valittu annoskoko1440g4409kcal69.7g721.2g130g27.5g
Annoskoko puolitettuna720g2204kcal34.9g360.6g65g13.8g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181