Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g459g427kcal4.6g100.9g4.6g4.6g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g50g15kcal0.3g5.5g0.1g1.5g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g399g1157kcal25.5g43.1g99.7g0.8g
Liivatelehti, gelatiini14g49kcal12g0g0g0g
Valkuainen (100g)50g21kcal4.9g0.7g0g0g
Sokeri170g688kcal0g169.4g0g0g
Keksi, kaurakeksi 249g1128kcal15.6g150g49.7g8.4g
Voi 50g362kcal0.6g0.2g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g7693kcal127g939.6g389.2g30.6g
Valittu annoskoko1440g3846kcal63.5g469.8g194.6g15.3g
Annoskoko puolitettuna720g1923kcal31.8g234.9g97.3g7.7g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891