Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g604g4406kcal6g6g482.9g0g
Sokeri 171g695kcal0g171g0g0g
Leivinjauhe 13g24kcal0.7g5.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 537g1841kcal54.7g375.6g6.4g18.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g22g86kcal0g21.2g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)94g206kcal0.3g49.9g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g14513kcal123.4g1257.6g979g40.8g
Valittu annoskoko1440g7257kcal61.7g628.8g489.5g20.4g
Annoskoko puolitettuna720g3628kcal30.9g314.4g244.8g10.2g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591