Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi573g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 34g26kcal4.5g0.4g0.1g2.4g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)29g258kcal0g0g28.6g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl790g2687kcal110.6g505.7g24.5g43.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g5940kcal230.2g1012.2g106.4g91.8g
Valittu annoskoko1440g2970kcal115.1g506.1g53.2g45.9g
Annoskoko puolitettuna720g1485kcal57.6g253.1g26.6g23g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108