Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona596g406kcal72.7g23.3g1.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl298g1097kcal86.5g0g83.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu373g470kcal41g1.1g33.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 104g317kcal9.1g57.8g2g14.5g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g54g66kcal3.9g8.6g1.8g37.4g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g4763kcal428g192.8g244g104g
Valittu annoskoko1440g2382kcal214g96.4g122g52g
Annoskoko puolitettuna720g1191kcal107g48.2g61g26g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334101