Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6250g3500kcal531.3g312.5g12.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)2500g3150kcal275g7.5g225g0g
Vehnäjauho puolikarkea 750g2573kcal76.4g525g9g26.3g
Suola, annos 3g75g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 300g1218kcal0g299.7g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 125g1104kcal0g0g124.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23091kcal1765.4g2289.4g742.8g52.6g
Valittu annoskoko10000g11545kcal882.7g1144.7g371.4g26.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5773kcal441.4g572.4g185.7g13.2g
Arvot/100g100g116kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747