Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g1667g7500kcal128.3g1133.3g266.7g60g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)833g5250kcal0g0g583.3g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g3333g7667kcal13.3g400g666.7g16.7g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g1667g1833kcal8.3g250g83.3g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)2500g12775kcal112.5g1425g850g175g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g70050kcal524.8g6416.6g4900g503.4g
Valittu annoskoko10000g35025kcal262.4g3208.3g2450g251.7g
Annoskoko puolitettuna5000g17513kcal131.2g1604.2g1225g125.9g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496