Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168g2.9g8.4g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g135g548kcal0g135g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Voi 125g907kcal1.5g0.5g101.6g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)100g32kcal3g4.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Mustikka metsä- 400g176kcal2g25.6g2.4g13.2g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 250g148kcal24.5g7.5g1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g90g365kcal0g90g0g0g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2882g6342kcal133.8g884g234.2g43.2g
Valittu annoskoko1441g3171kcal66.9g442g117.1g21.6g
Annoskoko puolitettuna721g1585kcal33.5g221g58.6g10.8g
Arvot/100g100g220kcal4.6g30.7g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999