Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus204g133kcal3.3g30.6g0.2g2.9g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä233g159kcal7.2g28g1.6g7g
Atria broilerin fileesuikale naturell408g449kcal93.9g0g8.6g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g13g36kcal1.1g2.2g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2884g1553kcal211g121.6g25.6g19.8g
Valittu annoskoko1442g777kcal105.5g60.8g12.8g9.9g
Annoskoko puolitettuna721g388kcal52.8g30.4g6.4g5g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084