Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Vehnäjauho puolikarkea 219g753kcal22.4g153.6g2.6g7.7g
Kananmuna kuorineen punnittu230g289kcal25.3g0.7g20.7g0g
Sokeri 215g874kcal0g215g0g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g17g61kcal0.6g13.4g0.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 89g783kcal0g0g88.5g0g
Kardemumma, annos 2g5.6g18kcal0.6g3.8g0.4g1.6g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 225g670kcal41.8g5.6g54g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 56g400kcal0.4g0.2g45g0g
Tomusokeri 1dl=60g101g405kcal0g101.3g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl37g211kcal7.7g1.9g18.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2884g9204kcal201.6g1046.8g461.6g38.6g
Valittu annoskoko1442g4602kcal100.8g523.4g230.8g19.3g
Annoskoko puolitettuna721g2301kcal50.4g261.7g115.4g9.7g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424