Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)600g666kcal130.2g0g15.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 36g253kcal0.1g0g28.5g0g
Sipulikuutiot rainbow150g15kcal2.3g2.3g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g11g11kcal0.7g1.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)300g120kcal3.3g21.6g1.5g4.2g
Punaviini 225g159kcal0.7g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.6g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2889g2645kcal280.8g85.8g95.2g14.6g
Valittu annoskoko1445g1323kcal140.4g42.9g47.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna722g661kcal70.2g21.5g23.8g3.7g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260351