Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5539g1169kcal66.5g188.3g11.1g116.3g
Jauheliha, sika-nauta 2216g4906kcal387.7g0g376.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g692g284kcal9.7g56.1g2.1g0g
Aurajuusto443g1507kcal88.6g0g128.5g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g1108g3767kcal22.2g33.2g387.7g0g
Aromisuola (5g)2.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23266kcal1149.4g555.6g1812g232.6g
Valittu annoskoko10000g11633kcal574.7g277.8g906g116.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5817kcal287.4g138.9g453g58.2g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072