Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi2658g11960kcal172.8g1594.7g558.1g82.4g
Voi, 1 tl, 5 g554g4042kcal5.5g5.5g443g0g
Mascarpone (250g)2769g14452kcal124.6g124.6g1495g0g
Kuohukerma,valio,2dl2215g7531kcal44.3g66.4g775.2g0g
Baileys, Irish Cream, Original1107g3876kcal35.4g221.5g173.9g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g199g650kcal15g107.6g14g5.2g
Liivate 498g1738kcal426.7g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g88497kcal1648.6g4240.6g6919.4g175.2g
Valittu annoskoko10000g44249kcal824.3g2120.3g3459.7g87.6g
Annoskoko puolitettuna5000g22124kcal412.2g1060.2g1729.9g43.8g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242