Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g3204g4165kcal512.6g0g237.1g0g
Maustekurkku1456g240kcal10.2g43.7g1.5g26.2g
Sipuli (kuorittu)971g262kcal12.6g46.6g1.9g16.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka971g97kcal10.7g7.8g1.9g9.7g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g485g68kcal6.8g7.3g1g5.8g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1845g5485kcal27.7g117.5g553.4g0.7g
Kananmuna, keitetty 1068g1523kcal133.5g3.2g109.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23682kcal1428.2g452.2g1812.6g117.8g
Valittu annoskoko10000g11841kcal714.1g226.1g906.3g58.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5921kcal357.1g113.1g453.2g29.5g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780