Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss583g158kcal4.7g29.8g2.3g16.9g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g292g219kcal5.5g46.7g0.6g2.9g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g187g299kcal29.9g1.9g16.8g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g33g39kcal0.8g2g2.9g0.5g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2891g1435kcal82g161.6g45.2g41.2g
Valittu annoskoko1446g717kcal41g80.8g22.6g20.6g
Annoskoko puolitettuna723g359kcal20.5g40.4g11.3g10.3g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822