Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale149g476kcal17.9g0g44.6g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Suolasienet (rouskuja)219g44kcal3.5g10.9g1.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk700g188kcal4.2g37.1g1.4g9.8g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g8.8g2kcal0g0.4g0g0g
Basilika, kuivattu 8.8g22kcal1.3g1.8g0.4g3.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g578kcal3.5g5.3g61.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2891g2735kcal67g131.2g218.6g33g
Valittu annoskoko1446g1368kcal33.5g65.6g109.3g16.5g
Annoskoko puolitettuna723g684kcal16.8g32.8g54.7g8.3g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399943