Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g451g271kcal6.8g58.6g0.5g4.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g998kcal114.2g0g60.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 301g992kcal6g9g105.2g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 7.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2892g4715kcal256.6g144.8g347.2g12.4g
Valittu annoskoko1446g2357kcal128.3g72.4g173.6g6.2g
Annoskoko puolitettuna723g1179kcal64.2g36.2g86.8g3.1g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793