Mantelivaahtomykyset

2 valkuaista
6 rkl Canderell -makeutusjauhetta

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää Canderell ruokalusikallinen kerrallaan voimakkaasti vatkaten.

Lisää mantelijauho varovasti käännellen.

Nostele kahdella teelusikalla n. 20 vaahtopalleroa levinpaperille ja paista uunissa miedolla lämmöllä (175 astetta tai kaasu 2) 5-10 minuuttia, kunnes saavat vähän ruskeita laikkuja pintaan.

Anna jäähtyä hetki ja irrota varovasti, tarjoile hieman lämpiminä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 6 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)7080g2974kcal693.8g106.2g7.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1593g6053kcal22.3g1492.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1327g7965kcal318.6g87.6g716.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33982kcal2069.4g3372.8g1447.8g0g
Valittu annoskoko10000g16991kcal1034.7g1686.4g723.9g0g
Annoskoko puolitettuna5000g8496kcal517.4g843.2g362g0g
Arvot/100g100g170kcal10.3g16.9g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138689