Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 4420g8999kcal791.2g0g654.1g0g
Linssi, punainen, Go Green2210g7182kcal530.4g1082.9g22.1g265.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g2155g603kcal12.9g128.2g4.3g53.9g
Sipuli (kuorittu)1105g298kcal14.4g53g2.2g18.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)111g287kcal14.4g13.3g19.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34741kcal2726.6g2554.8g1405.2g676.6g
Valittu annoskoko10000g17371kcal1363.3g1277.4g702.6g338.3g
Annoskoko puolitettuna5000g8685kcal681.7g638.7g351.3g169.2g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122