Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai602g2227kcal30.1g192.6g150.5g12g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g226g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Mozzarella light226g361kcal45.1g1.1g20.3g0g
Oliivi kivetön musta rainbow75g135kcal0.5g4.3g12.8g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g125g25kcal0.7g4.7g0.4g7.5g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl45g242kcal2.3g1.4g25.3g2g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g75g218kcal24.8g0g12.8g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g75g120kcal6g3g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2898g6750kcal221.8g431.4g465.2g49.4g
Valittu annoskoko1449g3375kcal110.9g215.7g232.6g24.7g
Annoskoko puolitettuna725g1687kcal55.5g107.9g116.3g12.4g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787