Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g599g1856kcal15g449.1g3g44.9g
Maito, Kevyt359g165kcal11.5g17.2g5.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g30g145kcal7.3g10g8.6g8.5g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g180g135kcal9g21.6g0.9g125.7g
Voi 34g243kcal0.4g0.1g27.3g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2898g5222kcal89.2g1024.6g91.4g370.2g
Valittu annoskoko1449g2611kcal44.6g512.3g45.7g185.1g
Annoskoko puolitettuna725g1306kcal22.3g256.2g22.9g92.6g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.4g3.2g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340488